Thursday, October 1, 2009

These Days.

1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.

Yeah ingin ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada family-family, rakan-rakan, brotherhood of Hardcore dan backstabber-backstabber. Sorry jikalau ada benda yang aku buat anda tak puas hati sorrry. Gambar di atas dia amabil first Raya. Yang tidak ada hanya family Aunty Oni sebab mereka ke Perak dahulu.

2. Macbeth Part 2

WOHHHHUUUUUUU aku baru sahaja beli Macbeth Eliot colour Black/Cement pada hari Ahad yang lalu bersama kakak. Harga RM190 sahaja murah murah kan aku sudah kata. Aku beli juga sebab nak dapat beg Macbeth free haha. Aku dapat beg kakak rasmikan dulu. Aku juga telah beli beg camera DSLR untuk camera dia Canon D1000 untuk hadiah hari jadinya walaupun sudah lama Hari Jadinya berlaku haha jahatkan aku. Aku sudah decide untuk beli last Macbeth pada December atau January iaitu Macbeth The Fillmore Pat Duffly Studio Project. Aku beli Macbeth aku pada hari Ahad sebelum hari Ahad aku juga ke 27 Heavens di Curve untuk dapatkan Macbeth tapi bila tanya orang itu dia kata dia sudah tak jual Macbeth sedih bila dia kata macam itu tapi dapat juga aku usha Rockett Clothing dengan Atticus haha.


3. Macbeth The Matthew Tom Delong Studio Project.
Tutup cerita Macbeth Eliot aku buka cerita Macbeth The Matthew aku. Aku sudah decide yang aku tak akan jual Macbeth Matthew Tom Delonge Studio Project sebab apa entah. Aku memohon maaf jika siapa yang beria-ia nak beli sorry weh.

No comments:

Post a Comment