Sunday, March 28, 2010

The Sound, The Floor, The Hour.

*Justin Bieber kau gay okay ? aku benci kau dgn suare gay kau !

Haih setelah berbulan aku tidak post blog akhirnya aku post jugak, ingat eh aku tidak post bukan sengaja but aku kekurangan idea dan busy. OMG nak start dari mana ini haaaa ? Dari Macbeth okay ?

Cerita tentang Macbeth, aku sudah tidak sayang kau kerana kau dah terlalu famous. Hari itu aku ke KLCC bersama Paan, Abid dan Omar semasa tengah jalan jalan aku nampak ada boyan ni pakai Macbeth sumpah rasa macam nak penampar !

Hana Shahirah Happy Birthday tau tau. *Padahal dah wish lama dah saja nak wish lagi sekali haha. Dapat jugak aku berwebcam dengan kau aku sekadar malu malu kucing kerana lama tidak jumpa kau !

Ohhh yeeah Formspring ! Haha. Aku baru buat account formspring petang tadi sebab aku tengok macam best jee but susah okay aku tak faham sangat and bercerita tentang *Social Networking Site* aku baru teringat kenapa myspace sudah tiru facebook gila gila ? Maybe sebab ramai orang dah beralih kepada Facebook and Myspace semakin sunyi okay.

Sports Day Adni 2010. Aku cukup bangga kerana telah menang enam pingat iaitu Gold - Swimming. Silver - 400 meter, Futsal, 100 meter, high jump. Bronze, Bola baling. *Kenapa bola baling susah sangat ? Aku banyak gila kali masuk dalam kotak yg sepatutnya tidak boleh masuk -______-"

Apa lagi ? Aku kurang idea lah sorry, nanti lepas idea sudah ada aku akan post lagi banyak banyak banyak banyak haha. Assalamualaikum !

No comments:

Post a Comment